Over ons

Over Veldhuizen Banket

Veldhuizen banket is een hecht familie bedrijf in Bunschoten-Spakenburg dat in 2017 is overgenomen door Klaas en Esther Veldhuizen.

Wij staan voor luxe, kwaliteit en ambacht. Al onze banketproducten leveren wij door heel Nederland. Denk aan supermarkten, horecagroothandel, markthandelaren, horeca, hotels, scholen en uitvaartcentra. Waar we echt in uitspringen is in onze ambachtelijke koekklassiekers en smeuïge cakes.

Wij willen het beste voor onze klanten en leveren daarom alleen producten die van hoge kwaliteit zijn. Zo zijn onze meeste producten gemaakt van echte roomboter, is het meeste van ons assortiment palmolie vrij en zijn wij zo onderscheidend mogelijk.

Kortom: wij zijn jouw partner op het gebied van banket!

KLAAS VELDHUIZEN

Hallo, mijn naam is Klaas Veldhuizen en ik ben op dit moment al drieënhalf jaar de eigenaar van Veldhuizen Banket. Ik werk vijf dagen in de week, namelijk maandag tot en met vrijdag. Als ik mijzelf zou moeten beschrijven in drie woorden, dan zijn dat: enthousiast, positief en klantvriendelijk. Een favoriete koek kan ik eigenlijk niet kiezen, maar de walnoot-karamelkoek en het gevuld speculaas staan bij mij echt op nummer één.

ESTHER VELDHUIZEN

Hallo, mijn naam is Esther Veldhuizen en ik ben al drieënhalf jaar de eigenaresse van Veldhuizen Banket. Ik ben werkzaam op de maandag, dinsdag en vrijdag. Wat ik fijn vind aan Veldhuizen Banket is dat we een kleinschalig team hebben. Dit zorgt ervoor dat we een hechte band met elkaar hebben. Als ik mezelf zou moeten beschrijven dan denk ik aan enthousiast, leergierig en het niet hebben van een 9 tot 5 mentaliteit. Een favoriete koek bij Veldhuizen heb ik niet echt, omdat ik niet zo’n zoetekauw ben, maar in ons Bake-off assortiment hebben wij overheerlijke saucijzenbroodjes. Daar mag je mij ’s nachts wakker voor maken!

ARNOLD VAN DEN HOOVEN

Hallo, ik ben Arnold van den Hooven en ik ben hoofd inkoop en magazijn chef bij Veldhuizen Banket. Al twee jaar ben ik voer ik werkzaamheden uit bij Veldhuizen. Op dit moment werk ik vijf dagen per week, namelijk maandag tot en met vrijdag. Wat ik fijn vind aan Veldhuizen Banket, is dat ik mijn eigen tijd kan indelen en mag meepraten over verschillende onderwerpen, zoals nieuwe artikelen. Als ik mezelf zou moeten beschrijven dan denk ik aan hardwerkend, vrolijk en altijd in voor een geintje. Mijn favoriete koek van Veldhuizen Banket is Spakenburgs Hart.

NADJA BLOKHUIS

Hallo, mijn naam is Nadja Blohuis en ik ben allround office medewerkster. Ik ben op dit moment 15 jaar werkzaam, waarvan 3 jaar voor Veldhuizen Banket. Ik ben te vinden op maandag, dinsdag en donderdag bij Veldhuizen. Ik vind Veldhuizen een fijne werkgever omdat ik zelf ideeën kan inbrengen en omdat ze flexibel zijn. Als ik mezelf zou moeten beschrijven in drie woorden dan zijn dat: representatief, spontaan en klantgericht. Mijn favoriete koek bij Veldhuizen is de Bake off Appelpencee, echt een aanrader!

JOÁN WAGENAAR

Hallo, mijn naam is Joán Wagenaar en ik werk in het magazijn van Veldhuizen. Ik ben op dit moment 11 jaar werkzaam, waarvan 3 jaar voor Veldhuizen Banket. Je kan mij vinden op maandag, dinsdag en donderdagmiddag. Wat ik fijn vind aan Veldhuizen is dat ze altijd begrip hebben voor (privé)situaties, er duidelijke werkinstructies zijn en het een fijne werkplek is. Als ik mezelf zou moeten beschrijven in 3 woorden: Sociaal, geduldig en een doorzetter. Mijn favoriete koek bij Veldhuizen is de Fondantpencee, die is heel erg lekker!

EVELINDA HEINEN

Hallo, mijn naam is Evelinda Heinen en ik ben medewerker (verkoop) binnendienst. Op dit moment ben ik 6 jaar werkzaam, waarvan 3 jaar bij Veldhuizen Banket. Ik ben op elke doordeweekse dag werkzaam, alleen dinsdagochtend ben ik niet aanwezig. Wat ik fijn vind aan Veldhuizen Banket, is dat we een klein, gezellig team hebben. Hierdoor word je bij alles veel betrokken. Daarnaast vind ik het leuk dat het werk zo afwisselend is. Als ik mezelf moet beschrijven, dan denk ik aan sociaal, een goed gevoel voor humor en gek op dieren. Mijn favoriete koek van Veldhuizen is de Oatmeal koek om zelf af te bakken!

BEN MINK

Hallo, mijn naam is Ben Mink en ik ben sinds september 2019 bezorger bij Veldhuizen Banket. Elke dinsdag en woensdag ben ik bij het bedrijf aan het werk. Wat ik fijn vind aan Veldhuizen, is dat er veel spontane mensen werken. Als ik mijzelf zou moeten omschrijven, dan denk ik aan sociaal, trouw en betrokken. Mijn favoriete koeken van Veldhuizen zijn de bitterkoekjes en de bokkenpoot!