Over ons

Over Veldhuizen Banket

Veldhuizen Banket is een groothandel voor banketbakkersproducten en levert haar producten door heel Nederland. Wij bedienen markthandelaren, supermarkten, horeca, hotels, scholen, uitvaartcentra, groothandels en horeca-groothandels. Gevestigd in Spakenburg, kan het ook niet anders dat wij gespecialiseerd zijn in de Spakenburgse koekklassiekers: hart, janhagel en de bekende Spakenburgse cakes. Specialiteiten geliefd door heel het land! Daarnaast zijn wij sterk in overige cake producten: grote en kleine cakes én speciale cakes. Onze laatste pijler is het segment bake-off en make-off. Met deze producten kan men thuis zelf aan de slag. Denk aan het afbakken of versieren van verschillende banketbakkersspecialiteiten.

Wij vinden het belangrijk om lokaal samen te werken. Onze producten verkrijgen wij zoveel mogelijk via Spakenburgse ondernemers. Bij voorkeur ambachtelijk geproduceerd en van de hoogste kwaliteit. Is een bepaald product niet in de regio verkrijgbaar, dan gaan wij op zoek naar de beste kwaliteit elders in het land. Alle producten verplaatsen en verkopen wij via ons eigen transport. Wij leveren aan klanten in de omgeving van Spakenburg, maar zeker ook aan de rest van Nederland. Wat u ook wenst, wij zorgen voor het beste product!

Ruim assortiment

‘Nee’ verkopen wij niet. Veldhuizen Banket heeft een groot en vooral smakelijk assortiment. Alles is van hoge kwaliteit en gedeeltelijk zelfs in eigen bakkerij gemaakt. De overige producten halen wij bij de lokale bakkers en wanneer in de regio niet verkrijgbaar, elders in het land.

Wilt u meer informatie over onze producten?